IE FONT HACK
IE FONT HACK

How can we help?

Retour

Hoe registreer ik mijn retour als ik afgerekend heb als gast?
Alle retours kunnen worden geautoriseerd, onafhankelijk van de manier waarop u hebt afgerekend. Klik op deze link om een retourautorisatie in te dienen. 

Retour -


Hie stuur ik de artikelen terug?

Als je artikelen wilt retourneren moet dit geregistreerd worden voordat je ze terugzendt. Je kunt dit doen ...
Als je artikelen wilt retourneren moet dit geregistreerd worden voordat je ze terugzendt. Je kunt dit doen via de retourpagina en niet via je account. Dit formulier voor alle bestellingen (ook die je als Gast gedaan hebt). Je kunt dan de artikelen selecteren die je wilt retourneren en de reden hiervoor aangeven.

Je kunt het retouretiket gebruiken dat bij de levering in de doos zat of het pakket naar het volgende adres sturen :

Airwair International, 
Returns department, 
60 Scalley Way, 
Raunds, 
NN9 6RJ
United Kingdom

We raden je aan om het pakket met een track en trace nummer te versturen. Gelieve het verzendbewijs te bewaren totdat je bericht krijgt dat we het pakket ontvangen hebben.

Hoe lang duurt het voordat ik de terugbetaling ontvang?

Als we de retourzending ontvangen, controleren we de artikelen en behandelen wij de terugbetaling binnen 10...
Als we de retourzending ontvangen, controleren we de artikelen en behandelen wij de terugbetaling binnen 10 werkdagen. Je krijgt een email zodra de artikelen in ons magazijn aankomen en ook een mail als de terugbetaling behandeld is. Als dit éénmaal gebeurd is kan het 3 tot 5 werkdagen duren voordat je bank dit behandeld heeft.

Hoe weet ik dat het geld teruggestort is?

We sturen je een email zodra we het pakket ontvangen hebben. We sturen je ook een email zodra de terugbetal...
We sturen je een email zodra we het pakket ontvangen hebben. We sturen je ook een email zodra de terugbetaling behandeld is met daarin het bestelnummer vemeld en het teruggestortte bedrag.


Kan ik mijn bestelling voor een ander artikel ruilen?

Mocht het artikel niet passen of niet bevallen dan kunnen wij dit helaas niet ruilen. Het bedrag van de bes...
Mocht het artikel niet passen of niet bevallen dan kunnen wij dit helaas niet ruilen. Het bedrag van de bestelling wordt teruggestort en je kunt dan een nieuwe bestelling plaatsen voor een andere maat of model.

Als je een Dr. Martents account hebt is het erg eenvoudig om deze nieuwe bestelling te plaatsen. Je kunt dans dezelfde adresgegevens gebruiken of snel een nieuw adres toevoegen.